Descoperă Beneficiile Programului de Fidelizare OWU Plus+: Transport Gratuit și Oferte Exclusive

Suntem încântați să îți prezentăm programul nostru de fidelizare exclusiv, OWU Plus+.

Acest program special a fost creat pentru a te răsplăti pentru loialitatea ta și pentru a-ți oferi o experiență de cumpărături excepțională pe owu.ro.


Ce este OWU Plus+?


OWU Plus+ este programul de fidelizare dezvoltat pe owu.ro pentru a premia clienții care aleg să facă achiziții responsabile. Dorim să construim împreună o comunitate de consumatori, oferindu-le o gamă variată de produse, de calitate și în același timp, accesibile.

Prin aplicarea la programul OWU Plus+, vei avea acces la numeroase beneficii care îți vor face experiența de cumpărături mai plăcută și mai avantajoasă. Unul dintre principalele avantaje este transportul gratuit la orice produs, atunci când plasezi comenzi în valoare mai mare de 50 de lei.


Astfel, poți să-ți alegi produsele favorite fără grija costurilor suplimentare de livrare.


Cum poți deveni parte din OWU Plus+?


Pentru a te bucura de beneficiile OWU Plus+, trebuie să urmezi câțiva pași simpli:

Crează un cont client pe owu.ro: Accesează owu.ro și înregistrează-te cu informațiile necesare pentru a-ți crea un cont client. Acest pas iți va oferi acces la toate facilitățile oferite de platformă și vei putea începe să explorezi gama noastră variată de produse.

Abonează-te la Newsletter-ul 'Lifestyle Sustenabil': Pentru a fi la curent cu cele mai noi promoții, noutăți și sfaturi legate de sustenabilitate, te încurajăm să te abonezi la Newsletterul nostru dedicat stilului de viață sustenabil. Astfel, vei primi informații valoroase și vei fi la curent cu toate produsele noi și ofertele speciale ale OWU Plus+

Plasează comanda: Pentru a deveni beneficiar al programului OWU Plus+, finalizează comanda din coșul de cumpărături. Pentru comenzi in valoarea mai mare de 50 de lei vei putea beneficia de transport gratuit la orice produs de pe owu.ro.
Indeplinite aceaste condiții, esti automat membru al programului nostru de fidelizare, iar beneficiile vor fi disponibile pentru tine.


Îți asigurăm că OWU Plus+ este un program de fidelizare unic, conceput special pentru a te răsplăti pentru încrederea ta și pentru a te ajuta să faci alegeri sustenabile în ceea ce privește cumpărăturile tale.

Așadar, te invităm să devii membru OWU Plus+ și să profiți de toate avantajele pe care le oferim.

Să fim împreună OWU pentru un viitor mai bun!

Comentarii