Ziua Nationala
[Exclusiv]: Echipa OwU.ro Dezvăluie Campania de Black Friday 2023

În fiecare an, luna noiembrie aduce cu ea magia reducerilor și oportunitatea de a achiziționa produse de calitate la prețuri incredibile. Cu entuziasmul sezonului de sărbători în creștere, owu.ro a pregătit ceva special pentru clienții săi loiali și celor care tocmai se alătură în Campanie.

Află direct de la cofondatorii owu.ro, Ovidiu și Alexandra, mai multe detalii despre ce te așteaptă în campania de Black Friday 2023.


OwU Da Tonu de Black Friday în 2023 - Oferte Unice cu Reduceri Zilnice

În acest an, OwU.ro a pus la punct o campanie de Black Friday cu adevărat unică. Sub sloganul

"OwU Da Tonu' de Black Friday în 2023. Oferte Unice cu Reduceri Zilnice"

magazinul online se pregătește să ofere clienților săi experiența cumpărăturilor de neuitat.

Fiecare dimineață din luna noiembrie aduce o nouă surpriză, deoarece pe owu.ro va apărea "Oferta Zilei".

Această ofertă specială va cuprinde un produs Best Seller sau o Categorie de Produse Selectate.

Clienții fideli, dar și cei noi care se abonează, vor primi zilnic un Voucher de Reducere valabil timp de 24 de ore pentru produsul din Oferta Zilei.

Este o oportunitate unică de a obține produsele preferate la prețuri mai mici.


Cunoaște-i pe Cofondatorii owu.ro

Cofondatorii OwU.ro, Ovidiu și Alexandra, au o pasiune comună pentru a aduce oferte unice și produse de calitate în casele clienților lor.

Ovidiu, E-Commerce Manager al companiei, este un expert în domeniul comerțului online. Cu o experiență semnificativă în e-commerce, el aduce expertiză în gestionarea platformei owu.ro, asigurându-se că clienții au o experiență de cumpărături impecabilă."Black Friday este o ocazie unică de a oferi clienților noștri experiențe de cumpărături memorabile. Suntem dedicați să facem fiecare zi din această lună noiembrie specială pentru voi."


Alexandra, Digital Marketing Specialist la OwU.ro, este responsabilă pentru promovarea brandului și a campaniilor. Cu o abordare creativă și o cunoaștere profundă a mediului online, ea se asigură că mesajul OwU ajunge la publicul potrivit și creează conținut captivant pentru rețelele de socializare.


"Pentru noi, Black Friday înseamnă mai mult decât reduceri. Este o oportunitate de a crea conexiuni autentice și de a împărtăși pasiunea noastră pentru produsele de calitate cu toți cei care ne urmăresc."


Oferte Unice Zilnice cu Revenire Săptămânală

Un aspect interesant al campaniei OwU Black Friday este varietatea ofertelor. În fiecare zi veți descoperi un alt produs sau categorie în Oferta Zilei. Iar pentru a face experiența și mai specială, în fiecare weekend se reiau ofertele din cursul săptămânii, dar la o reducere mai mică. Astfel, toți clienții au o șansă în plus de a profita de reduceri, indiferent de programul lor.


Un Mesaj de la Echipa OwU

În încheiere, dorim să transmitem un mesaj călduros clienților nostri, in numele intregii echipe:

"Suntem foarte entuziasmați să vă aducem această campanie de Black Friday deosebită. Împreună, facem din cumpărături o experiență unică."

Vă mulțumim pentru sprijinul vostru constant și pentru că treceți zilnic pragul magazinului online owu.ro. Suntem increzători că vă veți bucura de ofertele noastre și că vom face această sărbătoare a cumpărăturilor cu adevărat specială pentru voi.

Spor la cumpărături!

Comentarii