OwU Shop introduce serviciul de ridicare din easybox pentru clientii OWU Plus+

OwU Shop, magazin online cu oferte unice în România, anunță introducerea serviciului de ridicare din easybox pentru clienții OWU Plus+


Această noutate vine în întâmpinarea clienților care doresc să își ridice comenzile rapid și comod, fără a fie nevoiți să aștepte livrarea la domiciliu.

Serviciul de ridicare din easybox este disponibil în peste 3.200 de locații Sameday din toată țara.

Comenzile plasate pe owu.ro vor fi livrate în cel mai apropiat easybox selectat de client.


Beneficiile serviciului de ridicare personală din easybox:

  • - Rapiditate: Comenzile pot fi ridicate din easybox în termen de 36 de ore, în funcție de locația easybox-ului selectat.
  • - Convenință: Comenzile pot fi ridicate din orice easybox, în funcție de disponibilitate.
  • - Siguranță: Comenzile sunt păstrate în siguranță în easybox până la ridicare.

Cum să ridici o comandă din easybox:

  1. 1. Comandă acum produsele favorite pe owu.ro.
  2. 2. La finalizarea comenzii, selectează opțiunea de livrare „Ridicare personală din easybox”.
  3. 3. Alege un easybox din apropierea ta.
  4. 4. Vei primi un cod de ridicare pe e-mail sau SMS.
  5. 5. Introdu codul de ridicare în easybox pentru a deschide compartimentul cu comanda ta.

Serviciul de ridicare din easybox este disponibil pentru toate comenzile plasate pe owu.ro, indiferent de valoarea acestora. În cazul clienților OWU Plus+, transportul este inclus la comenzile în valoare mai mare de 50 de lei.


OwU Plus+, programul de fidelizare premium

OWU Plus+ este un program de fidelizare premium care oferă o serie de avantaje exclusive clienților OWU Shop. Pe lângă transportul inclus la orice produs pentru comenzi în valoare mai mare de 50 de lei, clienții OWU Plus+ beneficiază de acces la oferte și promoții exclusive.

Pentru a participa la programul OWU Plus+, clienții trebuie să își creeze cont client GRATUIT pe site-ul owu.ro și să se aboneze la Newsletter.


Despre OwU Shop

OwU Shop este un magazin online care oferă o gamă variată de oferte unice în România, de la Bucătărie & Servire sau Grădină, la Jucării pentru bebeluși sau Produse Gourmet precum Cafea artizanală sau Parmigiano Reggiano originale din Italia.

Magazinul a fost lansat în 2021 și are sediul în Brașov.


„Ne dorim să oferim clienților noștri o experiență de cumpărături cât mai plăcută și convenabilă. Prin introducerea metodei de livrare Ridicare personala din easybox, oferim o opțiune de livrare rapidă și accesibilă.” - Echipa owu.ro - Online cu Tine


OwU Shop își propune să ofere o experiență de cumpărături premium, cu o gamă largă de produse de calitate, prețuri competitive și o livrare rapidă și convenabilă.


Anunțul introducerii serviciului de ridicare din easybox pentru clienții OWU Plus+ este o veste bună pentru toți clienții care își doresc să își ridice comenzile rapid și comod.

Noua facilitate este disponibilă în peste 3.200 de locații Sameday din toată țara și este gratuită pentru clienții OWU Plus+

Comentarii