Ce este un ceaun tip cuptor olandez 2in1?

Folosirea unui ceaun tip cuptor olandez mare pentru a găti mâncăruri delicioase este mai ușor decât credeți! Iată un ghid de bază:

 Ceaunul 2in1 olandez Uno Casa este pre-asezonat, așa că nu este nevoie să îl pregătiți, puteți începe să gătiți imediat!

Coaceți, prăjiți, fierbeți, tocăniți sau prăjiți-vă mâncarea cu cuptorul olandez.

Folosiți capacul ca o tigaie, fie deasupra ceaunului, fie pe propria sursă de căldură.

Pentru a curăța ceaunul și capacul, curățați orice reziduu alimentar, spălați cu apă fierbinte și uscați cu prosop de bucătărie.

Înainte de a depozita cuptorul olandez, asezonați-l aplicând un strat subțire de ulei cu un prosop de hârtie.


Ce este un ceaun cuptor olandez 2in1?

Un cuptor olandez dublu este o piesă versatilă de vase de gătit adesea folosită pentru gătirea lentă a mâncării. Poate fi folosit ca ceaun tradițional olandez, iar capacul său poate fi reutilizat ca o tigaie. Puteți folosi ceaunul și capacul împreună sau separat. Cuptorul olandez Uno Casa are o capacitate de până la 5 l, ceea ce îl face o dimensiune perfectă pentru a găti pentru mese mari de familie sau pentru a coace pâine. Capacul are 26 cm lățime, așa că va funcționa perfect ca o tigaie de dimensiune medie. Poate fi folosit pentru a prăji fripturi, pentru a face garnituri precum legumele la grătar sau pentru un mic dejun complet, cum ar fi clătite sau ouă.

Cum se folosește un cuptor olandez?

Puteți folosi un cuptor olandez din fontă pentru diferite mese, coacere, gătire lentă și prăjire. Atât ceaunul olandez, cât și capacul funcționează la temperaturi de până la 260°C, astfel încât să le puteți folosi atât pe plite, cât și în cuptor. Pentru a preveni arderea mâinilor și a suprafețelor, acest cuptor olandez Uno Casa vine cu 2 suporturi din silicon pentru mâner și un covoraș din silicon, ambele pot face față căldurii de până la 230°C.

De ce ar trebui să cumpăr un cuptor olandez dublu?

Dacă sunteți în căutarea unui vas de gătit durabil și versatil pentru a vă ușura gătitul, o alegere excelentă este acest tip de cuptor olandez. Vasele de gătit din fontă sunt durabile, rețin căldura ore întregi și o distribuie uniform, făcând din aceasta o alegere genială în vasele de gătit superioare.

În comparație cu altele, CEAUNUL tip CUPTOR OLANDEZ UNO CASA îți oferă cea mai bună CALITATE LA PREȚ ACCESIBIL

Comentarii