Cafea artizanala
Terra del Tuono
Parmigiano Reggiano di Montagna
Cum se foloseste Presa pentru Tortilla

Odată ce ați gustat tortilla proaspete, de casă, nu veți dori niciodată să vă întoarceți la versiunea procesată cumpărată din magazin.

Faceți tortilla de calitate cu această Presa de la Uno Casa profesională pentru tortilla în câteva secunde!

Cu o presă, nu trebuie să utilizați metoda manuală de a întinde tortilla cu mâna. Presa va accelera procesul și va obține tortillas perfect dimensionate și formate de fiecare dată! Iată cum se folosește o presă de tortilla:

Pregătiți aluatul de porumb sau făină de grâu pentru tortilla.

Puneți-l pe suprafața interioară a presei de tortilla deasupra hârtiei de copt. Hârtia de copt va împiedica tortilla să se lipească de suprafața presei.

Închideți ușor capacul presei de tortilla sau burrito pentru a presă o tortilla perfectă.

Odată ce tortilla este aplatizată la grosimea dorită, pur și simplu scoateți-o din presă și aruncați hârtia de copt.

Gătiți tortilla timp de aproximativ 30 până la 40 de secunde pe fiecare parte într-o tigaie fierbinte, până când puteți vedea o suprafață frumos rumenită dezvoltându-se.

După ce ți-ai făcut tortilla, există sute de rețete pe care le poți folosi! Indiferent dacă doriți să pregătiți un lot de chipsuri nacho folosind tortilla, să faceți niște burritos cu fasole sau să le folosiți ca împachetări, tortilla făcute în Presa de la Uno Casa se vor potrivi perfect pentru orice scop.

Comentarii

Articole similare

Ce este un ceaun tip cuptor olandez 2in1?
Ce este un ceaun tip cuptor olandez 2in1?
Folosirea unui ceaun tip cuptor olandez mare pentru a găti mâncăruri delicioase este mai ușor decât credeți! Iată un ghid de bază: Ceaunul 2in1 olandez Uno Casa este pre-asezonat, așa că nu este...