[Reteta] Supa crema de dovleac HOKKAIDO

Gătitul este o experiență comună. De aici decizia de a oferi urmatoarea reteta extrasa din E-book-ul Gătește cu email.

În ediția I sunt 10 rețete delicioase pentru Ceaunul din fonta emailata.

Misiunea noastră este să vă satisfacem #Pofta!

Supa crema de dovleac HOKKAIDO

Ingrediente

  • 1 lingura ulei de cocos
  • Aprox 850 g dovleac
  • 2 cutii smantana pentru gatit
  • 2 cepe medii
  • 3 catei de usturoi
  • 600 ml de apă
  • cimbru
  • Sare și Piper Cayenne
  • 1 ardei iute rosu

Preparare

1. Scoateți semințele de dovleac din dovleac, spălați și tăiați în bucăți mai mici.

2. Curățați și tăiați mărunt ceapa, tocați mărunt usturoiul și îndepărtați semințele de ardei iute și tăiați-le în bucăți mici.

3. Încinge uleiul de cocos într-o oală de fontă.

4. Adăugați ceapa, usturoiul și bucățile de ardei iute în oală și căliți câteva minute.

5. Adăugați bucăți de dovleac și cimbru, lăsați la fiert aproximativ 3 minute și apoi umpleți cu apă.

6. Condimentează supa cu sare și piper cayenne și gustă.

7. Aduceți totul la fiert din nou, puneți capacul și fierbeți la foc mediu aproximativ 20 de minute.

8. Apoi blenduiti fin supa de dovleac cu un blender de mână, turnați frișca și asezonați cu sare și piper cayenne dacă este necesar.


Arată-ne preparatele tale pe Instagram cu mențiunea @owu.shop

Asteptam cu nerabdare pozele voastre.

Pofta buna!

Comentarii