Azalee, Azalea japonica var 'Geisha Purple', planta naturala, decorativa de exterior, in ghiveci C2, Ø 25/35 cm, H 35/45 cm, mov

Natural Design
43,12 RON (TVA inclus)
Ai multiple metode de plata
Natural Design
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Vezi alte optiuni

Clientii OWU Plus+ beneficiaza de TRANSPORT INCLUS la orice metoda de livrare.

Devino client OWU Plus+ acum!

Descriere

Azalee, Azalea japonica var 'Geisha Purple', planta naturala, decorativa de exterior, in ghiveci C2, Ø 25/35 cm, H 35/45 cm, mov

Azalea japonica varietatea Geisha Purple este o plantă ornamentală spectaculoasă, cu o înflorire abundentă și culori vibrante. Cu o înălțime medie de aproximativ 60 de centimetri, aceasta adaugă un farmec aparte grădinilor și spațiilor de interior.


Beneficiile majore ale acestei plante sunt:


  1. Înflorire magnifică: Azalea Geisha Purple oferă flori mari, bogate și intens colorate, într-o nuanță captivantă de purpuriu. Această înflorire spectaculoasă aduce un plus de eleganță și frumusețe în orice mediu în care este plasată.
  2. Rezistență la temperaturi scăzute: Varietatea Geisha Purple este adaptată pentru a rezista la temperaturi mai scăzute, făcând-o potrivită pentru grădinile din zonele cu climat temperat. Această rezistență îi conferă un avantaj față de alte plante delicate.
  3. Ușor de întreținut: Azalea Geisha Purple nu necesită o îngrijire complexă. Aceasta preferă un sol acid, bogat în substanțe nutritive, și o expunere la lumina parțială. Udarea moderată și fertilizarea regulată în perioada de înflorire vor asigura o creștere sănătoasă și o înflorire abundentă.


Sfaturi de întreținere:


  1. Asigură-te că planta primește suficientă lumină indirectă, evitând expunerea directă la soarele puternic.
  2. Păstrează solul umed, dar nu excesiv de ud. Evită supraudarea, care poate duce la putrezirea rădăcinilor.
  3. Fertilizează planta cu îngrășământ specific pentru azalee în perioada de înflorire, respectând instrucțiunile de pe ambalaj.


Plasează acum comanda online și adaugă Azalea Geisha Purple în colecția ta de plante!

Bucură-te de frumusețea acestei varietăți excepționale și transformă grădina sau interiorul casei tale într-un colț de paradis floral.

Detalii

Categorii
Specificatii
Tip produs
Plante in ghiveci
Tip planta
Decorative
Utilizare
Exterior
Cerinte lumina
Partial umbra
Culoare
Mov
Diametru
25 cm
Inaltime
35 cm
Numar buc/set
1

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Articole blog