Azalee, Azalea japonica var 'Kermesina Rose', planta naturala, decorativa de exterior, in ghiveci C2, Ø 25/35 cm, H 35/45 cm, roz

Natural Design
49,58 RON (TVA inclus)
Ai multiple metode de plata
Natural Design
Disponibil in stoc
Vezi alte optiuni

Clientii OWU Plus+ beneficiaza de TRANSPORT INCLUS la orice metoda de livrare.

Devino client OWU Plus+ acum!

Descriere

Azalee, Azalea japonica var 'Kermesina Rose', planta naturala, decorativa de exterior, in ghiveci C2, Ø 25/35 cm, H 35/45 cm, roz

Azaleea japonica varietatea Kermesina Rose este o planta decorativa spectaculoasă, recunoscută pentru frumusețea florilor sale roz intens. Cu un port compact și frunziș verde lucios, această azalee aduce o notă vibrantă în grădină sau în interiorul casei.

Iată trei mari beneficii ale acestei plante:


  1. Flori încântătoare: Azaleea Kermesina Rose este renumită pentru inflorescențele sale abundente și atrăgătoare. Florile sale mari și roz închis emană un parfum subtil și răspândesc un farmec unic în împrejurimi.
  2. Rezistență și durabilitate: Această varietate de azalee este cunoscută pentru rezistența sa și capacitatea de a rezista în diferite condiții climatice. Cu o îngrijire adecvată, planta poate trăi mulți ani și să ofere bucurie constantă prin înflorirea sa abundentă.
  3. Purificarea aerului: Azaleea japonica Kermesina Rose este un excelent purificator de aer, contribuind la eliminarea substanțelor toxice și la îmbunătățirea calității aerului din interior. Aceasta poate fi o alegere excelentă pentru cei care doresc să creeze un mediu mai sănătos și mai plăcut în casa lor.

Pentru a menține azaleea Kermesina Rose într-o formă optimă, iată câteva sfaturi de întreținere:


  1. Amplasare potrivită: Plantați azaleea într-un loc cu lumină moderată și evitați expunerea directă la soare. Alegeți un sol acid, bogat în humus și asigurați o bună drenare.
  2. Udare corespunzătoare: Mențineți solul umed, dar nu excesiv de ud. Evitați uscarea excesivă sau inundarea rădăcinilor. Udarea regulată și moderată este cheia succesului.
  3. Îngrășăminte adecvate: Folosiți îngrășăminte speciale pentru azalee, cu conținut ridicat de fier, pentru a menține frunzișul verde și sănătos. Aplicați îngrășăminte conform instrucțiunilor producătorului.

Nu rata ocazia de a aduce această minunată azalee Kermesina Rose în grădina sau în casa ta!

Plasează acum comanda online și bucură-te de frumusețea și beneficiile acestei plante uimitoare!

Detalii

Categorii
Specificatii
Tip produs
Plante in ghiveci
Tip planta
Decorative
Utilizare
Exterior
Cerinte lumina
Partial umbra
Culoare
Roz
Inaltime
35 cm

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Articole blog