Descriere
Cuprins
Beneficiile unui ceaun din fontă
Sfaturi pentru utilizarea unui ceaun Combo Cooker din fontă
Pui la tigaie cu porumb și unt de miso
Picioare de pui cu roșii dulci și busuioc
Pui Kiev
Piept de pui cu salvie proaspătă
Pui cremos cu turmeric la tigaie
Pulpe de pui în unt de usturoi
Pui umplut cu brânză de capră și spanac
Pui cu lămâie și orez
Pui mediteranean
Pui și orez cu măsline și lămâie
Friptură de vită Majong cu ardei Shishito
Vită și broccoli
Stroganoff de vită
Biftec de ribeye prăjit la tigaie cu unt de brânză albastră
Burgeri Philly Cheesesteak
Ruladă de piept de vită cu unt de usturoi
Flanc de vită umplut cu parmezan, spanac și coajă de lămie
Biftec la tigaie, gratin de cartofi caramelizați cu salată de varză kale
Vită cu muștar și ciuperci
Biftec prăjit
Cotlete de porc cu sos Dijon
Schnitzel de porc
Cotlete de porc
Coaste de porc
Cacciatore de porc la tigaie
Tigaie de tăiței Egg Roll cu carne de porc tocată
Lingură de porc cu merișoare și portocale prăjite cu fasole verde
Chiftele italiene
Cartofi prăjiți cu bacon
Quiche cu cartofi și bacon
Cod cu unt de usturoi
Crevete cu fasole albă aromată cu ierburi și roșii
Crenvurști cu sos de fasole albă
Crevete cu lămâie și lime, cu roșii și pâine prăjită
Cod cu lămâie, măsline și sos de ceapă
Cioppino - supă de fructe de mare cu pâine Gremolata
Somon crocant cu ghimbir și miere
Păstrăv de bazilică și usturoi în tigaie cu sos de unt de roșii
Crevete și cârnați cajun cu legume la tigaie
Pește spadă cu măsline zdrobite și oregano
Enchiladas în stil de vară
Quinoa mexicană
Fajitas vegetariene
Chow Mein cu tofu
Ragout de primăvară cu sparanghel și ouă poșate
Bol cu legume coapte și cuscus
Amestec de tofu și legume
Paste gnocchi crocante cu roșii și praz
Jambalaya vegană
Linguine vegetariană