Espressor universal, Omnia, modular. alimentare capsule Nespresso® & Dolce Gusto®, cafea macinata si paduri, 2 bauturi, 1450 W, 19 bari, rezervor apa 0.6 L, lingurita dozatoare si accesorii incluse

OMNIA
999,95 RON (TVA inclus)
Ai multiple metode de plata
OMNIA
Culoare

Clientii OWU Plus+ beneficiaza de TRANSPORT INCLUS la orice metoda de livrare.

Devino client OWU Plus+ acum!

Descriere

Espressor universal, Omnia, modular. alimentare capsule Nespresso® & Dolce Gusto®, cafea macinata si paduri, 2 bauturi, 1450 W, 19 bari, rezervor apa 0.6 L, lingurita dozatoare si accesorii incluse


 

Aparat de cafea conceput pentru nevoile întregii familii

 


MODULE COMPATIBILE

Indiferent dacă iți doresti să folosești cafea capsule de tip Nespresso® & Dolce Gusto®, cafea măcinată sau paduri de cafea, poți înlocui rapid și simplu modulele pentru a obține rezultatele dorite.

Astfel, espressorul universal Omnia devine un companion indispensabil pentru cei care doresc să-și savureze cafeaua preferată în orice moment al zilei, fără complicații sau eforturi suplimentare.

SELECȚIE DUBLĂ

Cu doar o apăsare a butonului, iubitorii cafelei pot savura fie o cană de cafea lungă revitalizantă, perfectă pentru dimineți grabnice sau pentru momentele în care timpul este prețios, fie un espresso autentic, cu o cremă bogată și o concentrație de cafeină ce oferă energie și plăcere în fiecare înghițitură.

Astfel, inovația aceasta deschide noi orizonturi în universul cafelei, aducând tehnologia și tradiția împreună pentru a crea o experiență satisfăcătoare și delicioasă pentru fiecare pasionat de cafea.

STABILITATE MAXIMA

Indiferent dacă este plasat pe blatul unei bucătării aglomerată sau pe o masă de servit într-un local, espressorul universal rămâne neclintit în loc, oferind utilizatorilor încrederea că procesul de extracție a cafelei va decurge fără probleme și fără riscul de a se deplasa sau răsturna.

Astfel, espressorul universal Omnia se impune ca un partener de încredere pentru cei pasionați de cafea, dornici să se bucure de o băutură savuroasă într-un mod cât mai simplu și sigur.

REZERVOR DETASABIL

Această soluție ingenioasă a fost concepută cu scopul de a facilita procesul de umplere a espressorului. Utilizatorii pot îndepărta cu ușurință rezervorul din unitatea principală, oferindu-le astfel acces direct la compartimentul de umplere. 

Astfel, espressorul universal Omnia nu doar livrează o cafea de calitate, ci și o experiență a utilizatorului lipsită de complicații.

ECONOMIE DE ENERGIE

Standby automat dupa 9 minute.

Prin implementarea acestui sistem, Omnia demonstrează angajamentul său față de eficiența energetică și protecția mediului înconjurător. Această caracteristică nu numai că contribuie la reducerea costurilor de operare, dar și la reducerea amprentei de carbon, făcând ca fiecare ceașcă de cafea să fie nu doar delicioasă, ci și sustenabilă din punct de vedere ecologic.

Detalii

Brand
Specificatii
Tip produs
Espressor
Material
Plastic
Tip alimentare
Cafea macinata, Capsule Dolce Gusto, Capsule NESPRESSO, Pad cafea
Capacitate
0.6 L
Greutate
2.5 Kg

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review