8%

Garofita roz, Dianthus 'Early Love', planta naturala decorativa, in ghiveci P14, H 5/15 cm

Natural Design
29,13 RON (TVA inclus) 31,75 RON
Ai multiple metode de plata
Natural Design
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Vandut de: Natural Design
Disponibil in stoc

Clientii OWU Plus+ beneficiaza de TRANSPORT INCLUS la orice metoda de livrare.

Devino client OWU Plus+ acum!

Descriere

Garofita roz, Dianthus 'Early Love', planta naturala decorativa, in ghiveci P14, H 5/15 cm

Dianthus Early Love este o plantă perenă care aparține familiei Dianthus, cunoscută și sub numele de Garofițe. Este o plantă compactă și cu creștere scăzută, care ajunge de obicei la o înălțime de 20-25 cm și o lățime de 30-40 cm. Planta produce frunziș strâns, gri-verde și în vara devreme produce o mulțime de flori parfumate, de culoare roz închis, cu petale franjurate, cu diametrul de 2,5-4 cm. Florile sunt purtate pe tulpini verticale deasupra frunzișului și continuă să înflorească sporadic pe parcursul verii.

Dianthus Early Love este o alegere excelentă pentru borduri, grădini de piatră și containere și preferă solul bine drenat și expunerea la soare plin sau parțial. Este, de asemenea, relativ tolerant la secetă și ușor de întreținut.

Iată trei beneficii majore ale plantei Dianthus Early Love (Garofiță):

  1. Frumusețe decorativă: Garofița Early Love este o plantă foarte decorativă datorită florilor sale roz închis cu petale franjurate, care apar în vară și se extind sporadic pe parcursul sezonului. Această plantă poate fi utilizată în diverse aranjamente florale și poate fi plantată în grădini, borduri sau containere, aducând o frumusețe naturală și un miros plăcut în împrejurimi.
  2. Atrage insectele polenizatoare: Garofița Early Love este o plantă atractivă pentru insectele polenizatoare, cum ar fi albinele, fluturii și bondarii, care vizitează florile sale pentru nectar și polen. Prin plantarea Garofiței Early Love în grădina ta, poți ajuta la creșterea numărului de insecte benefice din mediul înconjurător, ceea ce poate ajuta la polenizarea altor plante din zonă.
  3. Ușor de întreținut: Garofița Early Love este o plantă ușor de întreținut, care preferă solul bine drenat și expunerea la soare plin sau parțial. Această plantă este de asemenea relativ tolerantă la secetă și nu necesită multă îngrijire. În general, această plantă poate fi o alegere excelentă pentru grădinarii începători sau pentru cei care nu au mult timp sau experiență în îngrijirea plantelor.

Iată trei sfaturi utile despre îngrijirea plantei Dianthus Early Love:

  1. Udare moderată: Garofița Early Love preferă un sol bine drenat și nu tolerează umiditatea excesivă. Prin urmare, este important să udăm această plantă moderat, evitând să lăsăm solul prea umed. Este recomandat să udăm această plantă doar atunci când solul este uscat la atingere și să evităm udarea frunzișului.
  2. Îngrășăminte: Pentru a promova o creștere sănătoasă și o înflorire abundentă, putem să hrănim planta Dianthus Early Love cu un îngrășământ pentru plante cu flori, la intervale regulate de timp. Este important să respectăm instrucțiunile de pe eticheta îngrășământului și să nu supradozăm planta.
  3. Tăierea florilor ofilite: Pentru a încuraja o înflorire mai abundentă și pentru a menține un aspect estetic plăcut, putem tăia periodic florile ofilite de pe planta Dianthus Early Love. Acest lucru va împiedica formarea de semințe și va încuraja planta să producă mai multe flori. Este important să folosim un instrument de tăiere ascuțit și curat pentru a evita rănirea plantei și să tăiem tulpinile deasupra nodurilor laterale pentru a stimula creșterea ramurilor.

Dacă doriți să adăugați o plantă Dianthus Early Love în grădina sau în decorul dvs. de interior, acum puteți să comandați această plantă minunată online și să o primiți la ușa dvs.!

Comandați astăzi pentru a adăuga o notă de culoare și miros în viața dvs.!

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Detalii

Specificatii
Tip produs
Plante in ghiveci
Tip planta
Decorative
Utilizare
Exterior
Cerinte lumina
Soare
Inaltime
15 cm
Culoare
Roz
Numar buc/set
1
Varietate
Garofita roz