Garofita roz, Dianthus kahori, planta naturala decorativa, in ghiveci P14, H 5/15 cm

Natural Design
29,12 RON (TVA inclus)
Ai multiple metode de plata
Natural Design
Disponibil in stoc
Vezi alte optiuni

Clientii OWU Plus+ beneficiaza de TRANSPORT INCLUS la orice metoda de livrare.

Devino client OWU Plus+ acum!

Descriere

Garofita roz, Dianthus kahori, planta naturala decorativa, in ghiveci P14, H 5/15 cm


Dianthus kahori este o plantă perenă care aparține familiei Dianthus, cunoscută și sub numele de Garofițe. Este o plantă compactă și cu creștere scăzută, care ajunge de obicei la o inălțime de 20-25 cm și o lățime de 30-40 cm. Planta produce frunziș strans, gri-verde și in vara devreme produce o mulțime de flori parfumate, de culoare roz inchis, cu petale franjurate, cu diametrul de 2,5-4 cm. Florile sunt purtate pe tulpini verticale deasupra frunzișului și continuă să inflorească sporadic pe parcursul verii.


Dianthus kahori este o alegere excelentă pentru borduri, grădini de piatră și containere și preferă solul bine drenat și expunerea la soare plin sau parțial. Este, de asemenea, relativ tolerant la secetă și ușor de intreținut.


Iată trei beneficii majore ale plantei Dianthus kahori (Garofiță):


  1. Frumusețe decorativă: Garofița kahori este o plantă foarte decorativă datorită florilor sale roz inchis cu petale franjurate, care apar in vară și se extind sporadic pe parcursul sezonului. Această plantă poate fi utilizată in diverse aranjamente florale și poate fi plantată in grădini, borduri sau containere, aducand o frumusețe naturală și un miros plăcut in imprejurimi.
  2. Atrage insectele polenizatoare: Garofița kahori este o plantă atractivă pentru insectele polenizatoare, cum ar fi albinele, fluturii și bondarii, care vizitează florile sale pentru nectar și polen. Prin plantarea Garofiței kahori in grădina ta, poți ajuta la creșterea numărului de insecte benefice din mediul inconjurător, ceea ce poate ajuta la polenizarea altor plante din zonă.
  3. Ușor de intreținut: Garofița kahori este o plantă ușor de intreținut, care preferă solul bine drenat și expunerea la soare plin sau parțial. Această plantă este de asemenea relativ tolerantă la secetă și nu necesită multă ingrijire. In general, această plantă poate fi o alegere excelentă pentru grădinarii incepători sau pentru cei care nu au mult timp sau experiență in ingrijirea plantelor.


Iată trei sfaturi utile despre ingrijirea plantei Dianthus kahori:


  1. Udare moderată: Garofița kahori preferă un sol bine drenat și nu tolerează umiditatea excesivă. Prin urmare, este important să udăm această plantă moderat, evitand să lăsăm solul prea umed. Este recomandat să udăm această plantă doar atunci cand solul este uscat la atingere și să evităm udarea frunzișului.
  2. Ingrășăminte: Pentru a promova o creștere sănătoasă și o inflorire abundentă, putem să hrănim planta Dianthus kahori cu un ingrășămant pentru plante cu flori, la intervale regulate de timp. Este important să respectăm instrucțiunile de pe eticheta ingrășămantului și să nu supradozăm planta.
  3. Tăierea florilor ofilite: Pentru a incuraja o inflorire mai abundentă și pentru a menține un aspect estetic plăcut, putem tăia periodic florile ofilite de pe planta Dianthus kahori . Acest lucru va impiedica formarea de semințe și va incuraja planta să producă mai multe flori. Este important să folosim un instrument de tăiere ascuțit și curat pentru a evita rănirea plantei și să tăiem tulpinile deasupra nodurilor laterale pentru a stimula creșterea ramurilor.


Dacă doriți să adăugați o plantă Dianthus kahori in grădina sau in decorul dvs. de interior, acum puteți să comandați această plantă minunată online și să o primiți la ușa dvs.!

Comanda astăzi pentru a adăuga o notă de culoare și miros in viața ta!

Detalii

Categorii
Specificatii
Tip produs
Plante in ghiveci
Tip planta
Decorative
Utilizare
Exterior
Cerinte lumina
Soare
Culoare
Roz

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review