Iarba albastra, Festuca glauca var. 'Elijah Blue', planta decorativa perena, de exterior, in ghiveci CLT 1.5, Ø 15/25 cm, H 15/25 cm, verde albastrui

Natural Design
52,52 RON (TVA inclus)
Ai multiple metode de plata
Natural Design
Disponibil in stoc

Clientii OWU Plus+ beneficiaza de TRANSPORT INCLUS la orice metoda de livrare.

Devino client OWU Plus+ acum!

Produse recomandate

Descriere

Iarba albastra, Festuca glauca var. 'Elijah Blue', planta decorativa perena, de exterior, in ghiveci CLT 1.5, Ø 15/25 cm, H 15/25 cm, verde albastrui


Festuca glauca var. 'Elijah Blue', cunoscută și sub numele de Iarba albastra, este o plantă ornamentală deosebită. Frunzele sale subțiri și arcuite sunt de un albastru intens, aducând o notă vibrantă în grădină sau pe terasă.

Această plantă aduce o serie de beneficii notabile:


  1. Culoare și Textură Vizuală: Frunzele albastre distincte ale festucii 'Elijah Blue' adaugă un element vizual captivant în decor. Contrastul său cu alte plante sau elemente decorative îmbogățește aspectul general al spațiului.
  2. Adaptabilitate: Această festucă este cunoscută pentru rezistența sa la condiții variate. Poate să prospere în diferite tipuri de sol și poate face față unor niveluri moderate de secetă, făcând-o o alegere ideală pentru grădini și terase diverse.
  3. Îngrijire Redusă: Festuca 'Elijah Blue' necesită puțină întreținere. Nu necesită tundere regulată și poate rezista în mod rezonabil la boli și dăunători, făcând-o o opțiune excelentă pentru grădinarii începători sau pentru cei cu timp limitat.

Sfaturi de Întreținere:


  1. Expunere la Soare: Planta preferă expunerea la soare parțial sau plin. Evitați zonele cu umbră densă.
  2. Sol Bine Drenat: Asigurați-vă că solul este bine drenat pentru a preveni acumularea excesivă de umiditate la rădăcini.
  3. Udare Moderată: Festuca 'Elijah Blue' nu necesită udare frecventă. Aduceți apă doar atunci când solul este uscat în profunzime.
  4. Îngrășăminte: Aplicați un îngrășământ echilibrat pentru plante decorative o dată pe an, în primăvară.


Doresti sa adaugi o notă de rafinament în grădina ta?

Planta Festuca glauca var. 'Elijah Blue' poate fi răspunsul. Plasează acum comanda online pe owu.ro și transformă-ți spațiul într-un paradis al culorilor și al frumuseții naturale!

Detalii

Categorii
Greutate
2 kg
Specificatii
Tip produs
Plante in ghiveci
Tip planta
Decorative
Utilizare
Exterior
Cerinte lumina
Soare
Culoare
Verde albastrui
Diametru
35 cm
Inaltime
25 cm
Numar buc/set
1

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review