Ienupar tarator, Juniperus horizontalis var 'Andorra Compacta', arbust conifer vesnic verde, planta naturala de exterior, in ghiveci C2, Ø 25/35 cm, H 15/25 cm, verde intens

Natural Design
28,89 RON (TVA inclus)
Ai multiple metode de plata
Natural Design
Disponibil in stoc

Clientii OWU Plus+ beneficiaza de TRANSPORT INCLUS la orice metoda de livrare.

Devino client OWU Plus+ acum!

Produse recomandate

Descriere

Ienupar tarator, Juniperus horizontalis var 'Andorra Compacta', arbust conifer vesnic verde, planta naturala de exterior, in ghiveci C2, Ø 25/35 cm, H 15/25 cm, verde intens

Juniperus horizontalis var 'Andorra Compacta', cunoscută sub numele de ienupăr orizontal 'Andorra Compacta', este o plantă decorativă minunată pentru grădini și peisaje. Această specie de ienupăr se caracterizează printr-o creștere joasă și răspândită, cu frunziș de un verde intens.

Beneficiile majore ale acestei plante includ:

  1. Aspect decorativ: 'Andorra Compacta' adaugă o notă de culoare și textură în grădină datorită frunzișului său dens și frumos colorat. Este o alegere excelentă pentru a crea borduri, acoperi solul gol sau pentru a decora terasele și curțile.
  2. Rezistență la condiții dificile: Această varietate de ienupăr este adaptabilă și rezistentă la diverse condiții climatice. Poate face față atât la soare puternic, cât și la umbra parțială, fiind o alegere excelentă pentru peisaje variate.
  3. Ușor de întreținut: 'Andorra Compacta' necesită puțină grijă. Odată stabilită, necesită udări regulate doar în primele etape de creștere. Este o opțiune ideală pentru grădinarii începători sau pentru cei care caută plante cu întreținere redusă.

Pentru a întreține planta în cea mai bună formă, urmează aceste sfaturi simple:

  1. Sol bine drenat: Asigură-te că planta este plantată într-un sol bine drenat, deoarece ienupărul nu tolerează bine umezeala excesivă.
  2. Tăiere ușoară: Pentru a menține forma compactă și aspectul decorativ, tunde ușor vârfurile în primăvară sau toamnă.
  3. Udare moderată: Odată ce planta este stabilă, nu necesită udări frecvente. Atenție la perioadele uscate și asigură-te că solul este udat în mod corespunzător.
  4. Îngrășăminte ușoare: Poți hrăni planta cu îngrășăminte echilibrate în primăvară pentru a stimula creșterea sănătoasă.

Pentru a adăuga frumusețea 'Andorra Compacta' în grădina ta, plasează acum comanda online pe OWU Garden și transformă-ți spațiul într-un peisaj de vis.

Inspirație verde pentru fiecare pas!

Nu contează doar cum privești grădina, ci și cum grădina te face să te simți.

Detalii

Categorii
Greutate
2 kg
Specificatii
Tip produs
Plante in ghiveci
Tip planta
Conifere, Decorative
Utilizare
Exterior
Cerinte lumina
Soare
Culoare
Verde
Diametru
25 cm
Inaltime
15 cm
Numar buc/set
1
Varietate
Andorra Compacta

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Articole blog