Parmezan Parmigiano Reggiano di Vacche Rosse 40 luni
Produse recomandate
Descriere
Parmiggiano Reggiano Vacche Rosse maturat peste 40 luni
Portionat in bucati de circa 250 g - 500 g - 1 Kg
Foarte gustos, digerabil si natural
Produs maturat peste 40 luni
Produs doar din lapte muls de la Vaci de Rasa Rossa Italiana
Caracteristici:
Consistenta dura si cristalizata, extrem de gustos cu aroma intensa de lapte, usor sarat si note intepatoare pe cerul gurii.
Ingrediente:
Doar lapte de vaca rasa Rossa Italiana, sare, cheag de lapte.
Fara aditivi sau conservanti.
Parmiggiano Reggiano este o branza maturata de origine italieneasca, de consistenta dura, si maturare indelungata, minim 12 luni.
Contine doar 30% apa si 70% substante nutritionale: datorita acestui fapt este o branza foarte bogata in proteine, vitamine si minerale utile pentru o dieta echilibrata si sanatoasa.
Produs din lapte de vaca Rossa Italiana Reggiana, hranite exclusiv cu iarba proaspata, fan uscat si furaj certificat no OGM.
Pentru binestarea animalelor, sunt absolut interzies tehnicile alimentare care sa forteze productia de lapte. Alimentatia vacilor este atent urmarita de un regulament strict de bune practici.
Parmiggiano Reggiano este o sursa importanta de calciu (atat de carent in multe diete), element fundamental pentru cresterea si mentinerea sanatatii oaselor. O doza de 40 de grame de calciu contribuie la mai mult de 50% din necesarul zilnic mineral al omului.
Istorie
Originile lui Parmiggiano Reggiano dateaza din Evul Mediu, circa in jurul secolului al-XII-lea. La Manastirile benedictine si cisterciene din Parma si Reggio Emilia (de aici si numele Parmiggiano Reggiano) au aparut primele ateliere artizanale de productie branzeturi.
Datorita abundentei cursurilor de apa si pasunilor extinse, curand in toate aceste zone ale Emiliei s-a raspandit productia de branza de pasta dura, obtinuta din prelucrarea laptelui in caldari foarte mari.
Parmiggiano Reggiano este produs exclusiv in Italia in provinciile Parma, Reggio Emilia si Modena, partial in Mantova si Bologna, pe campiile, dealurile si muntii cuprinsi geografic intre raul Po si Reno.
Gustos si sanatos!
In timpul maturarii (operatiune menita sa confere unui produs cele mai bune caracteristici calitative, constand in pastrarea lui in conditii de mediu adecvate pentru o perioada mai scurta sau mai lunga) branza Parmiggiano Reggiano capata structura sa granuloasa si devine friabil si solubil.
Foarte gustos, usor digerabil si extrem de bogat din punct de vedere nutritiv, Parmiggiano Reggiano nu pierde nici o oportunitate de a excela!
Gustul unic al acestui produs fara aditivi si continutul de proteine, vitamine, calciu si saruri minerale il fac potrivit oricarei varste in orice situatie.
O doza de energie imediata utila tuturor!
Informatii nutritionale:
Valori energetice pentru 100gr Parmiggiano Reggiano:
Energie: 392 Kcal (1633 Kj)
Proteine: g 33
Carbohidrati: g 0,0
Grasimi: g 28,40
Vitamina A: mcg 270
Vitamina B12: mcg 4,20
Riboflavina: mg 0,37
Biotina: mg 0,023
Calciu: mg 1,160
Fosfor: mg 678
Ambalaj vidat.
A se pastra in frigider la temperaturi cuprinse intre +4 °C si + 8 °C.
Certificat de Organisme de Inspectie autorizate de MIIPAF.
A se consuma inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
* Gramajul final al produsului poate varia cu +/- 50-100 gr.
** Pozele sunt in scop reprezentativ.