Set 3 benzi elastice pentru posterior, Victorem, fitness, 3 niveluri de rezistenta, amestec de bumbac, multicolor, saculet depozitare inclus

Victorem
99,95 RON (TVA inclus)
Ai multiple metode de plata
Victorem
Disponibil in stoc
Vezi alte optiuni

Clientii OWU Plus+ beneficiaza de TRANSPORT INCLUS la orice metoda de livrare.

Devino client OWU Plus+ acum!

Descriere

Set 3 benzi elastice pentru posterior, Victorem, fitness, 3 niveluri de rezistenta, amestec de bumbac, multicolor, saculet depozitare inclus

Set cu modele colorate pentru antrenamentul de rezistenta, confectionate din amestec de bumbac.

Ready to burn?

NOI LUNGIMI ȘI DIMENSIUNI ADAPTATE

Comută între cele 3 dimensiuni diferite ale acestor benzi tipărite și amuzante pentru a ajusta nivelul de rezistență la scăzut, mediu sau ridicat. Vei avea tot ce ai nevoie pentru a tonifia și întări mușchii cu aceste benzi pentru posterior!

NOU DESIGN MODERN

Trendy și la modă, acest set de benzi pentru posterior este perfect pentru tine, oferindu-ți un antrenament excelent și făcându-te să arăți UIMITOR în timp ce îl faci!

POTRIVITE PENTRU MULTIPLE EXERCIȚII

Antrenează tot ce ai nevoie, de la încălzire până la exerciții pentru posterior și fese, activare a șoldurilor și întărire a picioarelor. Benzile pentru posterior sunt mai sigure decât antrenamentele cu greutăți și pot fi chiar utilizate în procesul de reabilitare a leziunilor.

CUSĂTURI ÎMBUNĂTĂȚITE PE BANDĂ

Liniile de cusături îmbunătățite asigură sesiuni de exerciții confortabile și durabile. Groase, late și puternice, benzile noastre pentru posterior nu se vor rula în jos! Aceasta este doar una dintre motivele pentru care sunt cele mai bune benzi de rezistență pentru antrenamentele de posterior!

IA-LE CU TINE ORIUNDE

Cu sacul mesh inclus, este mai ușor ca niciodată să iei benzile pentru posterior oriunde dorești să faci un antrenament pentru posterior cu benzi, iar datorită ventilației adăugate, ele se vor menține proaspete.

Detalii

Greutate
0.5 kg
Brand
Specificatii
Tip produs
Banda elastica
Material
Bumbac
Culoare
Multicolor
Numar buc/set
3

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review