Cafea artizanala
Terra del Tuono
Parmigiano Reggiano di Montagna

Set 5 benzi elastice de rezistenta, Victorem, niveluri diferite de antrenament, latex natural, pentru exercitii fizice, fitness, sala, multicolor, saculet si ghid workout inclus

Victorem
88,89 RON (TVA inclus)
- Poti plati in rate fara dobanda cu BT StarForte
Victorem
Disponibil in stoc

- 12 48: In locker: EasyBox. Simplu si rapid in max. 48h

- 14 89: Ridicare din reteaua de Pachetomate Posta Panduri

- 19 98 RONLivrare la domiciliu

Descriere

Benzi de rezistență Victorem Mini Loop

Set de antrenament pentru exerciții fizice, fitness, crossfit sau antrenament acasă.

Roz deschis, coral, roz, violet deschis, violet închis


DIFERITE NIVELURI DE REZISTENTĂ

Excelente pentru sportivii de toate vârstele, fiecare bandă de exerciții vine cu un nivel diferit de rezistență, variind de la X-Light la X-Heavy. Acest lucru permite sportivilor să-și găsească nivelul de rezistență cel mai confortabil și cel mai benefic pentru mișcarea specifică dorită.


POTRIVITE PENTRU MULTE EXERCIȚII

Folosiți aceste benzi pentru o gamă largă de antrenamente, de la picioare, la brațe, glezne, umeri, șolduri și chiar antrenamente abdominale.

Benzile Victorem sunt ideale pentru CrossFit, Yoga, Insanity, Pilates, Hot Yoga și alte antrenamente. Oricine dorește să își crească mobilitatea sau rezistența musculară și forța poate folosi aceste benzi, deoarece sunt folosite în mod obișnuit de antrenorii personali și de terapeuții fizici. Aceste benzi sunt chiar adaptabile acasă pentru oricine caută un instrument de prevenire a leziunilor sau de reabilitare a leziunilor.


CALITATEA CONTEAZĂ

 Aceste produse sunt făcute pentru a dura in timp, nu se vor rupe la primul antrenament, ba chiar sunt susținute de o marcă de încredere.


IA-LE CU TINE ORIUNDE

Benzile VICTOREM vin chiar și cu un saculet de transport sportiv, făcându-le și mai ușor de luat cu tine în deplasare. Asta este o  calitatea suplimentară care le diferențiază față de concurență.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Detalii

Brand