Tractoras de tuns iarba, SNAPPER RPX210, motor benzina B&S 7220 EXi V-Twin 22 CP, latime lucru 96cm, inaltime taiere 45-90mm, cos colector 350 l

SNAPPER
33.915,00 RON (TVA inclus)
Ai multiple metode de plata
SNAPPER
Disponibil in stoc

Clientii OWU Plus+ beneficiaza de TRANSPORT INCLUS la orice metoda de livrare.

Devino client OWU Plus+ acum!

Descriere

Tractoras de tuns iarba, SNAPPER RPX210, motor benzina B&S 7220 EXi V-Twin 22 CP, latime lucru 96cm, inaltime taiere 45-90mm, cos colector 350 l


Capotă din oțel pentru a rezista utilizării frecvente
Acest tractor de tuns iarba este proiectat să reziste și să ofere performanțe fiabile de durată.
Snapper RPX210 este un tractor de tuns iarba premium, proiectat pentru performanțe excepționale și durabilitate de lungă durată. Ca parte a mărcii Snapper, susținută de prestigioasa Briggs & Stratton, acest model reprezintă o alegere înțeleaptă pentru profesioniștii care caută un echipament fiabil și eficient. Cu un motor benzina B&S Intek Series 7220 V-Twin de 22 CP, acest tractor oferă o putere considerabilă, fiind capabil să se ocupe cu ușurință de suprafețe mari de tuns iarba.

Una dintre caracteristicile remarcabile ale acestui tractor Snapper este transmisia hidrostatică Tuff-Torq K46 EC, care conferă o manevrabilitate fără efort. Controlul direcției se realizează cu ușurință doar din pedala, permițându-ți să manevrezi tractorul chiar și în cele mai dificile condiții de lucru. Această transmisie este esențială pentru tăierea eficientă a unor suprafețe mari de gazon.

Motorul puternic Briggs & Stratton asigură o funcționare lină, cu vibrații reduse și eficiență sporită a consumului de combustibil. În plus, sistemul de pornire electrică facilitează începerea rapidă a lucrului fără probleme.

Cu o lățime de lucru de 96 cm și o înălțime de tăiere ajustabilă în 7 trepte de la 45 la 90 mm, Snapper RPX210 îți oferă flexibilitatea de a tăia iarba în funcție de preferințele tale. Capacitatea generoasă a colectorului de iarbă de 350 de litri face posibilă colectarea eficientă a ierbii tăiate, reducând numărul de întreruperi pentru golirea colectorului.

Cu o construcție robustă și fiabilă, dotată cu roți față de 15 x 6 cm și roți spate de 22 x 10 cm, acest tractor de tuns iarba oferă stabilitate și aderență pe terenuri variate. Funcția de kit de mulcire adaugă versatilitate, permițând transformarea ierbii tăiate în mulci care hrănesc solul și promovează sănătatea gazonului.

Dimensiunile sale de 260 x 102 x 121 cm și o greutate de 276 kg ilustrează dimensiunea și robustețea acestui echipament.


O alegere excelentă pentru profesioniști sau pentru cei care au curți mari, Snapper RPX210 îmbină tehnologia avansată cu performanța de înaltă calitate pentru a obține cele mai bune rezultate la tăierea gazonului.

Detalii

Greutate
276 kg
Brand
Specificatii
Tip produs
Tractor
Transmisie
Hidrostatica Tuff-Torq K46 EC
Trepte de taiere
7
Suprafata lucru
Peste 1000 m²
Capacitate rezervor
11 l
Putere motor
22 CP
Latime lucru
96 cm
Tip alimentare
Benzina

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review