OWU Plus+ este un program de fidelizare foarte atractiv pentru clientii magazinului online owu.ro


Acest program ofera o serie de avantaje importante pentru clientii care isi creaza un cont si se aboneaza la Newsletter-ul magazinului.


Unul dintre cele mai importante avantaje ale programului OWU Plus+ este transportul inclus in toata Romania, indiferent de locatie sau de produs, pentru comenzile in valoare de peste 50 de lei. Aceasta este o oferta foarte avantajoasa pentru clienti, deoarece transportul poate fi uneori un cost considerabil, mai ales daca cumperi produse voluminoase sau grele.


Pentru a participa la programul OWU Plus+, trebuie sa iti creezi un cont pe site-ul owu.ro si sa te abonezi la Newsletter. Dupa ce ai facut acesti pasi, intoarce-te la cosul de cumparaturi si finalizeaza comanda.

Acum beneficiezi de transport gratuit la comenzile in valoare de peste 50 de lei.


Pasii pentru a beneficia de programul de fidelitate OWU Plus+


Dacă nu ai deja un cont, înregistrează-te creând un cont pe platformă. Acest pas necesită furnizarea unor informații de bază, precum nume, telefon, adresă de e-mail și o parolă.


La crearea contului, asigură-te că te abonezi la Newsletterul oferit de OWU. Acest lucru îți va permite să primești notificări și actualizări privind promoțiile și ofertele speciale disponibile exclusiv pentru membrii OWU Plus+


Odată ce ai creat contul și te-ai abonat la Newsletter, vei fi automat înscris în programul OWU Plus+. Acum, orice comandă pe care o plasezi pe owu.ro va beneficia de transport gratuit în toată România, daca depaseste valoarea de 50 de lei.


Cu transportul inclus, nu trebuie sa iti mai faci griji cu privire la costul de livrare si poti economisi bani pentru alte cumparaturi.


Pe langa avantajele financiare, programul OWU Plus+ ofera si o serie de alte beneficii pentru clienti. De exemplu, clientii abonati la Newsletter-ul magazinului primesc periodic informatii despre noile produse lansate, promotiile curente si alte oferte speciale, care pot fi extrem de utile pentru a face cumparaturi mai bune si mai convenabile.


Daca esti client fidel al magazinului owu.ro sau doresti sa faci cumparaturi mai convenabile, programul OWU Plus+ este cu siguranta o optiune care merita sa fie luata in considerare.