OWU Plus+ este un program de fidelitate foarte atractiv pentru clientii magazinului online owu.ro.


Acest program ofera o serie de avantaje importante pentru cei care isi creaza un cont si se aboneaza la Newsletter-ul magazinului.

Unul dintre cele mai importante avantaje ale programului OWU Plus+ este transportul inclus in toata Romania, indiferent de locatie, de produs sau de valoarea comandata. Aceasta este o oferta foarte avantajoasa pentru clienti, deoarece transportul poate fi uneori un cost considerabil, mai ales daca cumperi produse voluminoase sau grele. Cu transportul inclus, nu trebuie sa iti faci griji cu privire la costul de livrare si poti economisi bani pentru alte cumparaturi.

Pentru a participa la programul OWU Plus+, clientii trebuie sa isi creeze un cont pe site-ul owu.ro si sa se aboneze la Newsletter. Dupa ce au facut acest lucru, vor beneficia automat de transport gratuit la toate comenzile, fara a fi necesar sa depaseasca o anumita valoare minima de cumparaturi.


Pe langa avantajele financiare, programul OWU Plus+ ofera si o serie de alte beneficii pentru clienti. De exemplu, clientii abonati la Newsletter-ul magazinului primesc periodic informatii despre noile produse lansate, promotiile curente si alte oferte speciale, care pot fi extrem de utile pentru a face cumparaturi mai bune si mai convenabile.


Daca esti client fidel al magazinului owu.ro sau doresti sa faci cumparaturi mai convenabile, programul OWU Plus+ este cu siguranta o optiune care merita sa fie luata in considerare.