Produse recomandate
Descriere
Produs de munte din Modena.
- Maturitate peste 22 luni
- Caracteristici: gust moale, delicat
- Ingrediente: lapte, sare, cheag.
Parmigiano Reggiano este un produs total natural, fără aditivi și conservanți. Este produs exclusiv in provinciile Parma, Reggio Emilia, Modena și o parte din provinciile Mantova și Bologna, printre campii, dealuri și munți inchiși intre raurile Po și Reno.
Parmigiano Reggiano este o sursă importantă de calciu, un element fundamental pentru creșterea și menținerea sănătății scheletice care in anumite diete este insuficientă, deoarece 40g asigură mai mult de 50% din necesarul zilnic al acestui element prețios.
Furajele pentru animale sunt furnizate in conformitate cu o reglementare strictă care impiedică utilizarea de iarbă insilozată și furaj fermentat.
Gustos si sanatos!
In timpul maturarii (operațiune menita sa confere unui produs cele mai bune caracteristici calitative, constand in pastrarea lui in conditii de mediu adecvate pentru o perioada mai scurtă sau mai lunga) branza Parmigiano Reggiano capata structura sa granuloasa si devine friabil si solubil.
Foarte gustos, usor digerabil si extrem de bogat din punct de vedere nutritiv, Parmigiano Reggiano nu pierde nici o oportunitate de a excela!
Gustul unic al acestui produs fara aditivi si continutul de proteine, vitamine, calciu si saruri minerale il fac potrivit oricarei varste in orice situatie. O doza de energie imediata utila tuturor!
Informatii nutritionale:
- Valori energetice pentru 100gr Parmigiano Reggiano:
- Energie: 392 Kcal (1633 Kj)
- Proteine: g 33
- Carbohidrati: g 0,0
- Grasimi: g 28,40
- Vitamina A: mcg 270
- Vitamina B12: mcg 4,20
- Riboflavina: mg 0,37
- Biotina: mg 0,023
- Calciu: mg 1,160
- Fosfor: mg 678
Ambalaj vidat.
- A se pastra in frigider la temperaturi cuprinse intre +4 °C si + 8 °C.
- Certificat de Organisme de Inspectie autorizate de MIIPAF.
- A se consuma inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
* Gramajul final al produsului poate varia cu +/- 50-100 gr.